Ny i institutionen

Vi anbefaler at institutionen besøges et par gange, sammen med en af jer forældre, inden jeres barn skal starte. Disse besøg vægter vi højt, da vi også her har mulighed for at få viden om netop Jeres barn inden opstart.

For at sikre en positiv opstart, anbefaler vi, at barnets første dage i institution er forholdsvis korte, da det er en stor omvæltning med mange nye indtryk for Jeres barn.

Det er desværre ikke altid muligt for os at planlægge dagen, så det er den samme voksne, der modtager barnet hver dag. Det vil dog, så vidt muligt, være en fra barnets stue, der tager imod jeres barn i starten.

Inden start vil I få tilsendt velkomstbrev samt kartotekskort, hvor I blandt andet skal udfylde navn, adresse, barnets personnummer og andre personlige oplysninger på Jeres barn.